Въпреки COVID-19 Европа се съобразява със 700 камиона на Дискордиа

Дискордиа, една от най-иновативните и бързо развиващите се транспортно-логистични компании в страната и Европа, е измина над 2,2 млн. км и извърши над 1500 международни доставки само през последните 10 дни. Въпреки извънредното положение в цяла Европа, с много ограничения и сложни пропускателни процедури, българската компанията работи на пълни обороти и изпълнява всичките си доставки, сред които такива на стоки от първа необходимост.

Към момента Дискордиа разполага с действаща флотилия от над 700 камиона от последно поколение, всички от които са в експлоатация.

„Знаем колко деликатна е ситуацията в света сега, не само за икономиката, но и за обществото като цяло. В Дискордиа осъзнаваме важността на транспортните услуги и ще направим всичко възможно да запазим темповете си на работа, за да могат както клиентите ни, така и потребителите като цяло, да разполагат с всички необходими стоки и материали. Благодарни сме на целия ни екип за усърдната работа, както и на професионалните ни шофьори, които продължават да изпълняват задълженията си всеотдайно, въпреки произтичащите от ситуацията затруднения. Без техния професионализъм и високо чувство на отговорност нямаше да се справим“, сподели Христо Христов – изпълнителен директор и собственик на Дискордиа.

Превозвачът също така е предприел стриктни мерки за безопасност и справяне с COVID-19, както в офиса, така и на път. Компанията е осигурила всички необходими предпазни средства на екипа си, а камионите ѝ минават през регулярна цялостна дезинфекция. Тъй като основен приоритет за превозвача са служителите, Дискордиа активно се грижи те да бъдат добре информирани и инструктирани за предприетите мерки и изисквания за безопастност.

Компанията продължава да обслужва безпроблемно всички свои бизнес клиенти, като извършва международни превози от и до Европа.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4