Удължиха неочакваната ваканция в Локо (Сф)

Удължиха неочакваната ваканция в Локо (Сф)

Футболистите на Локомотив (София) ще продължат да се готвят в домашни условия, научи vitoshanews.com.
Принудителната им ваканция се удължава с още две седмици. От ръководството на клуба обявиха, че отборът трябва да поднови отново тренировки на 15 април. Всичко това обаче е в сферата на вероятностите и зависи основно от ситуацията в страната с пандемията от коронавирус.

Както е известно, първенството на Втора лига бе прекъснато на 13 март, когато правителството въведе извънредно положение в страната, ден преди изиграването на срещите от 23-ия кръг.

Първоначално играчите на треньора Радослав Здравков в извънредна ваканция до 26 март. Днес обаче от стадиона в „Надежда“ съобщиха, че тя ще продължи поне до 15 април.

Наш източник от клуба издаде, че футболистите и треньорите са взели в пълне размер възнагражденията си за февруари. Заплатите за месец март обаче със сигурност ще бъдат орязани заради принудителното прекъсване на тренировъчния процес и първенството.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4