Вижте кои обраха наградите за камион, ван и пикап на годината!

Вижте кои обраха наградите за камион, ван и пикап на годината!

Престижните международни призове Камион на годината, Ван на годината и Международна награда за пикап на 2020  година бяха връчени на българските представители и вносители на отличените марки на специална гала-вечер в столичната зала Рейнбоу плаза. Отличията бяха дадени на щастливите победители  от българските представители в международните журита – колегите  Снежина Баджева и Лъчезар Апостолов.

 

Международните призове Камион на годината 2020, Ван на годината 2020 и Международна награда за пикап 2020 бяха обявени и връчени на производителите на специални церемонии през ноември 2019 г. в Лион по време на международното изложение Solutrans.

С наградата Международен камион на годината 2020 е отличен новият Mercedes-Benz Actros. Статуетка и плакет в България получиха Ролф-Юрген Заерле – главен изпълнителен директор на Силвър Стар моторс и Александър Бабанин – изпълнителен директор на Силвър Стар Моторс, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България.

Гамата Ford Transit Custom Hybrids е отличена с наградата Международен ван на годината 2020. Наградата в България получи Калина Мечкова, PR и маркетингови комуникации за Ford в Мото Пфое, официален вносител на Ford за България.

Новият Ford Ranger е носител на Международната награда за пикап 2020. Трофеят бе връчен на Калина Мечкова, PR и маркетингови комуникации за Ford в Мото Пфое, официален вносител на Ford за България.

Германска компания с лъвска емблема спечели при автобусите за 2020, но представителите й у нас се представиха като мишки, не като лъвчета, и се скриха, абдикираха от церемонията по награждаване.  Жалко, това не е професионално, автобусаджии.  Тази нотка горчивина не помрачи празника, който предложи на отбраната публика светлинно денс шоу, музикални изпълнения, отбрани блюда – поднесени върху бели покривки на кръгли маси, изискани питиета и много настроение.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4