Hyundai i20 се сгоди с динамиката

Hyundai i20 се сгоди с динамиката

Hyundai Motor Company пусна първи скици на най-новото си поколение Hyundai i20, които показват, че автомобилът ще се отличават с изцяло нов дизайн. Той е първият автомобил в Европа, носещ новия дизайнерски език на Hyundai: “Sensous Sportiness”.

Променената визия се характеризира с хармония между четири основни елемента: пропорция, архитектура, стил и технология. Целта на новата дизайнерска посока е да внесе инстинктивна красота в автомобилите на Hyundai, създавайки емоционална стойност и придавайки им отличителен вид.

Предварителните изображения показват, че изцяло новият i20 ще има по-спортен и динамичен вид. Каскадната решетка отпред ще се прелива хоризонтално към страните, като води до характерното широко и ниско купе.

 


Също така уникалният светлинен подпис подчертава ширината и стойката на изцяло новия i20. Удебелената характерна странична линия на каросерията подчертава спортните пропорции и пъргавостта на автомобила.

Задната част е допълнена с хоризонтален дизайн на задните светлини, които са свързани със задното стъкло. Хоризонталните линии, покриващи арматурното табло, са характерни за изцяло новия интериор на i20. За допълнително повишаване на елегантността и естетиката на интериора, новият дигитален клъстер и централната част на таблото се вливат в един основен елемент и разполагат с два 10,25-инчови екрана. Новият i20 ще дебютира на автомобилното изложение в Женева през март 2020 г.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4