Отличие за Range Rover Evoque от AMS

Отличие за Range Rover Evoque от AMS

Луксозният всъдеход бе обявен за най-добър компактен SUV и офроуд автомобил по време на наградите на германското издание Auto Motor und Sport (AMS) – Best Cars Readers’ Choice. Победителите във всяка категория бяха избрани след проведена анкета на повече от 100 000 читатели на списанието. Evoque бе избран заради комбинацията си от лукс, модернистичен дизайн, устойчиви и иновативни технологии.

Jaguar също беше сред наградените, като F-TYPE зае трето място в категорията за кабриолети.

Феликс Браутигам, главен търговски директор на Jaguar Land Rover, прие и двете награди по време на церемонията в Щутгарт. При приемането на отличието той сподели:  “Наградите The Best Cars Readers’ Choice са сред най-важните показатели в автомобилната индустрия. Поради тази причина сме изключително развълнувани, че взискателното жури, съставено от читателите на списанието, продължава да избира Jaguar и Land Rover сред победителите всяка година. С присъждането на първо място на новия Range Rover Evoque, повече от 100 000 читатели награждават уникалната концепция, дизайн и иновативни технологии на автомобила. Третото място за F-TYPE е свидетелство за уникалния характер на новия кабриолет на Jaguar. Този успех е голямо признание за работата на целия ни екип. Нашите клиенти могат да продължат да очакват изключителни автомобили от нас и в бъдеще.”

Моделите на Jaguar и Land Rover винаги са постигали успех при наградите за най-добри автомобили. Оригиналният Evoque бе обявяван за най-добър компактен SUV и офроуд автомобил през 2015, 2016 и 2017 година.

Jaguar F-TYPE направи шестата си поредна изява на подиума. Грабващият погледите автомобил беше официално представен през декември и от април ще бъде наличен и на българския пазар.

Наградите Best Cars Readers’ Choice са сред най-големите и важни в автомобилната индустрия – и то не само в Германия. Читателите на Auto Motor und Sport от 11 европейски страни, познати със своята взискателност и интерес към технологиите, се включват в гласуване и определят победителите в отделните категории.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4