Въстаник (Войняговци) прави звездна селекция, привлече Шмедин и Гатузо

Въстаник (Войняговци) прави звездна селекция, привлече Шмедин и Гатузо

Тимът на Въстаник (Войняговци) ще получи сериозно подкрепление през зимния трансферен прозорец, научи “Витоша нюз”.

Ръководството на клуба вече привлече звездата Даниел Шмедин, който през есенния полусезон се подвизаваше в Расово – тим от монтанската Четвърта лига.

Юношата на Левски вече дебютира за Въстаник в мача от турнира “Ринги” в събота срещу Житен (3:4) и беше един от най-добрите на терена.

В Расово беше се оформила цяла софийска колония играчи. Те бяха се разбралис клубните шефове да получават сериозни за това ниво на футбола ни премии. Сега всички обаче си тръгват оттам. Причината е, че новият кмет на селото е обявил, че приоритет вече не му е футболът.

Тимът завърши есента на 6-о място в класирането  с 14 точки (4 победи, 2 равни, 5 загуби, голова разлика 22:31). Лидер в групата е Вихър (Николово) с 31 т., пред Пъстрина (26), Бойчиновци (24) и др.

Заедно с Шмедин от Расово във Войняговци идват още Стефан Ангелов – Гатузо, Александър Христов – Шаш и Никита Десятков.

Снимки: Христо ЙОРДАНОВ

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4