Ради Здравков: Ще преследваме бараж с наличния състав, няма да търсим нови попълнения на всяка цена

Ради Здравков: Ще преследваме бараж с наличния състав, няма да търсим нови попълнения на всяка цена

Старши треньорът на Локомотив (София) Радослав Здравков беше в добро настроение след убедителната победа над третодивизионния Надежда (Доброславци). “Червено-черните” се наложиха с 4:0 в контролата, играна пред около 200 зрители.

С дубъл се отличи Денислав Станчев, точни бяха още Светослав Диков и Атанас Милев.

Опитният специалист говори пред “Витоша нюз” след края на мача.

“Като цяло съм доволен от показаното срещу Надежда, но имам забележки. Но сами знаете, в такива срещи резултатът не е важен. Трудно е да се правят изводи на базата на тази контрола. На този етап нашите играчи показаха максималното, или поне се постараха да го сторят. Не се представихме еднакво силно в двете полувремена. В игра влязоха и доста различни хора, направихме куп смени. Имаше старание, имаше дисциплина, обаче около 30 минути. След това дисциплината се нарушаваше и допуснахме някои слабости, но все още сме в начален стадий на подготовката. Убеден съм, че нещата ще се подобрят, заяви Здравков.

–  Не давам персонални оценки. Винаги ще бъда за колектива. Следя подготовката на конкурентните отбори. Но Любо Трайков е главен селекционер, той отговаря за разузнаването, има си и програма. Колкото до селекцията…Знаете, че тя е отворен процес, но. Мисля, че при нас той отдавна е затворен. Ще преследваме досигане до баражите с наличния потенциал, наличния състав. Футболистите ни имат нужните качества. Няма да търсим на всяка цена привличането на нови попълнения. Е, сега, ако изникне нещо интересно на трансферния пазар и собственикът на клуба г-н Василев прояви желание, ще се опитаме да го вземем. Но първенството мисля, че ще изкараме с тези играчи, които видяхте днес. Работим в насока достигане до зоната на баражите, и се надяваме, че ще го сторим.”

Милен ДИМИТРОВ  


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4