Лошо! Отбор от столичната Четвърта лига хвърля кърпата!

Лошо! Отбор от столичната Четвърта лига хвърля кърпата!

Локомотив 2016 (бивш БДЖ) ще прекрати участие в столичната Четвърта лига – Север.Това съобщиха от ръководството на клуба пред „Витоша нюз“.

Един от най – добрите и симпатични  отбори, с уникален колектив, се разпада, за съжаление.

Старши треньорът на „червено-черните“ Юли Петков ще се занимава само с юношите на Локомотив (София), родени 2003 година.

Лидерът на отбора Младен Стоев, който днес навършва 36 години, почти сигурно ще спре да играе футбол. Повечето момчета вече си намериха нови отбори.

Неделиан Костадинов ще подсили пазраджишкият Варвара, Боби Младенов отива в Спортист (Драговищица). Железният защитник Александър Масларски, който е юноша на Локо (Сф) и е един от талантливите млади футболисти в тази група ще играе през пролетта за Левски – Раковски.

„По всяка вероятност ще спра отбора от участие в първенството. Изчаквам още малко и решавам…Малка е вероятността да продължим в Четвърта лига. Вече не съм оптимист, за съжаление това е реалността, коментира треньорът Юли Петков пред „Витоша нюз“. – Лицензът обаче ще запазя. Искам от есента, от стартана новото първенство в дивизията да включа момчетата от моя отбор – юноши старша възраст на Локото.“

Красимир МИТОВ

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4