Новак Джокович  се сгоди за Peugeot e-208

Новата кампания на френската марка Peugeot Move to Electric, чиято емблема е гордо изправено на задните крака лъвче, вече официално стартира рекламните си послания по повод старта на електрическото  Peugeot e-208. 210-годишна история, с електрически и хибридни двигатели и със стратегията „Купи своя автомобил Peugeot, избери своя силов агрегат“, френската марка влиза уверено в ерата на енергийния преход.

За целта производителят се спря върху най-популярното тенис лице през последните години – сърбинът Новак Джокович. За никого не е тайна, че именно  Peugeot е основен спонсор на турнира „Ролан Гарос”  и интересите им в този спорт са истински и последователни.

Чрез новата си рекламна кампания Новак Джокович отправя силно послание: на 7-годишна възраст той знае, че бъдещето му няма да е скучно. Лесно е да се направи паралел между неговата история и тази на Peugeot, чието обещание е да предложи вълнуваща и уверена визия за бъдещето. В новото 208 предложение има и оригинално българско послание с първото 3D  дигитално приборно табло, разработено  от родната фирма  Visteon.

Като прибавим и екшъна с песента  на родната поп фолк изпълнителка Камелия  „Луда по теб”  и заигравката с Джокович, съвсем целенасочено имаме балканска нишка – луди по колата Peugeot e-208.  С участието си в тази кампания и с емблема „Electric“ на ръкава на тениската си, номер 2 в световната ранглиста по тенис за мъже подчертава своята осъзната отговорност по отношение на опазването на околната среда и подкрепя световната стратегията за електрификация на  всички съвременни автомобилни производители, но най-вече на Peugeot. Съвсем наскоро националният отбор на Сърбия, воден от Ноле, спечели новоучредения първи турнир ATP Cup в оспорван финал срещу Испания и за пореден път фокусира внимание върху себе си.

Кампанията на Peugeot e-208 стартира в деня на официалното откриване на 108-то издание на Откритото първенство на Австралия – първият турнир от Големия шлем.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4