Трето бебе проплака в отбора на Мрамор! Крис Кръстанов черпи за дъщеря

Трето бебе проплака в отбора на Мрамор! Крис Кръстанов черпи за дъщеря
Тази вечер ще бъде дълга за тима на Мрамор… Още едно бебе се роди на местен футболист и този път то е момиче…Бащата на малката Матеа е Кристиян Кръстанов, който е може би всичко в отбора- от играч до домакин и помощник – треньор.

Другите двама пресни татковци са халфът Даниел Николов и голмайсторът Станислав Евлогиев…Бурен купон украси хубавия повод.
Едно 25 кг прасе украси масата на футболисти и ръководство…Хайванчето беше гарнирано с домашна ракия, много мезета и хубава музика…
Момчетата от един от най-силните отбори в столичната Четвърта лига – Север се готвят усилено за новия сезон и имат амбиции да мачкат наред.
Сигурно ново попълнение е Ивелино Иванов, бивш играч на Надежда (Доброславци). От щаба на Мрамор издадоха, че ще има още много изненади в селекцията. Очакват се поне четири нови попълнения, като някои от тях са играли професионален футбол.
Екипът на “Витоша нюз” поздравява Крис и Даниел за най-щастливото събитие и им желае дечицата им да растат здрави и щастливи!
Красимир МИТОВ

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4