Vitoshanews.com приветства Витоша Ауто за представителството на Alfa Romeo и Jeep

Vitoshanews.com приветства Витоша Ауто за представителството на Alfa Romeo и Jeep

Официалният партньор на Infiniti за България – Витоша Ауто взе от началото на 2020 година представителството на две нови марки за нея. Компанията, създадена от Ивайло Попиванчев, ще  развива и представлява емблематичните италиански спортни автомобили, с безкомпромисно пътно поведение, интуитивни високи технологии и неподражаем дизайн – Alfa Romeo. Легендарната американска марка Jeep, която налага в автомобилния сегмент 4х4 системите е вторият бранд, който ще се предлага от екипа на Витоша Ауто.

Гамата на Jeep в наши дни обхваща комфортни и атрактивни компактни Jeep предложения, които с годините са доказали ненадминатите си възможности на офроуд терени и пресечени местности. Не сте ли чували определението, че всички съвременни SUV са „джипове” Не, джип си е само и единствено Jeep. В световен мащаб е повече от ясно, че италиано-американският концерн Fiat Chrysler Automobiles  (FCA) ще търси нови пазари и възможности както зад Океана, в Индия и Китай, така и в Европа. FCA US е американското поделение Fiat Chrysler Automobiles N.V. Корпорацията произвежда и продава автомобили в целия свят под марките  Jeep, Chryslerр, Dodge, Ram.

Клиентите, които от този момент и в бъдеще закупят актуалните модели на Alfa Romeo и Jeep, от Витоша Ауто автоматично получават ненадминатото 7-звездно обслужване, което собствениците на Infiniti вече добре познават. За съжаление наложената като премиум японска марка Infiniti реши да се оттегли от пазарите си в Европа. Различното премиум отношение, персоналният подход към всеки човек влязъл в шоурума, от години е организирано в услуга единствено и изцяло в полза на клиента и неговите нужди и претенции.

Компанията запазва предлагането на заместващ автомобил, 24/7 Care Center, както и Fly Care услугата за посрещане и изпращане на летище София. Витоша Ауто продължава и познатата и наложена програма Fair Play, която дава възможност за обратно изкупуване на настоящата кола на клиента на посочена от него пазарна цена.

“Стартирането на новия проект Alfa Romeo и Jeep в България е предизвикателство за екипа на Витоша Ауто, което ние посрещаме с увереността на опита ни и ентусиазма на новото начало. И двете марки са доказали се във времето легенди, които ние сме мотивирани да представим и обслужваме в нашите дилърства по възможно най-добрия начин.“, сподели Владимир Еленков, управител на Витоша Ауто. А налични дилърства има и в този момент, защото собственикът Ивайло Попиванчев, който стартира автомобилния си бизнес в началото с южнокорейската марка Hyundai, и до днес я представлява на родния пазар с хубави продажбено-сервизни комплекси.

Друг е въпросът, че заради грешни управленски решения и тотална смяна на хора от ръководния екип на възлови места, наложеният на пазара ни бранд Hyundai отведнъж изпадна от челните класации по продажби. А беше времето, когато представителството ИНД Комерс имаше дори едномарков рали шампионат и публиката в страната много се радваше на българските подобрени багачки, реализациите вървяха силно. Както са казали класиците – въпрос на маркетинг.

За съжаление днес с горчилка отбелязваме, че рекламата и работата с медиите в голямата компания-майка ИНД Комерс са изхвърлени в девета глуха. Дано не станем свидетели и на подобно медийно обслужване – от дъжд на вятър и на новите за Витоша Ауто  Alfa Romeo и Jeep. И да не забравят, че феновете от клуб Alfa Romeo имат една по-различна съставка в кръвта – харесват красивия дизайн, гърлестия звук на ауспуха  и високия адреналин. Успех “полу-адаши” Витоша Ауто от нас – vitoshanews.com!

Станчо ШУКЕРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4