Железница ще се подготвя при сурови планински условия (ВИДЕО)

Железница ще се подготвя при сурови планински условия (ВИДЕО)

Четвъртодивизионният Железница вече започна зимната си подготовка. Момчетата на играещия старши треньор Захари Младенов ще изиграят 6 контролни мача през паузата на първенството. Засега сигурни са датите на 5 от проверките. А те са:

26.01 –  Армейци (Кюстендил)
02.02  – Петърч
08.02 – Драгоман
14.02 – Славия, юноши 17
23. 02 – Витоша (Долна Диканя)
За мача с Банкя все още се търси удобна дата.Сигурно ново попълнение на този етап е Димитър Бояджиев, който и преди е играл в тима. Единственият напускащ е Николай Иванов.

“Подготовката ни ще протече при сурови планински условия в Железница, на нашата база. До края на месеца ще стане ясно дали ще успеем да привлечем други футболисти. Преговори се водят с трима души, но за момента не можем да назовем имена, тъй като понастоящем са футболисти на други отбори от Трета и Четвърта лига”, заяви Захари Младенов преди “Витоша нюз”.

Железница завърши есенния полусезон в столичната Четвърта лига – Юг на пето място с 24 точки, голова разлика 51-35 (8 победи, 0 равни, 5 загуби).

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

Милен ДИМИТРОВ

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4