Надежда (Доброславци) на турнир с Нотингам и Дарби Каунти

Надежда (Доброславци) на турнир с Нотингам и Дарби Каунти

Предстои да бъде подписан официален договор за сътрудничество между Надежда (Доброславци) и английския Дагенъм енд Редбридж. Партньорството включва размяна на опит и на кадри между двата клуба. Идеята е млади специалисти от Албиона да бъдат изпращани на специализация у нас, а техни български колеги да отиват пък там. Очакват се и играчи от школата на Дагенъм да трупат опит в Доброславци, а пък най-добрите от Надежда да преминават в английския тим.

“Оптимист съм, че нещата ще се случат, както сме ги планирали с моите колеги от ръководството. Договорът за сътрудничество с Дагенъм енд Редбридж ще бъде само една малка крачка, за да изплуваме от тинята, в която сме затънали всички ние, които работим в българския футбол, коментира Александров.

Представителният тим на Надежда ще участва на турнир в Лондон през лятото на 2020 г.  – след края на Европейското първенство, по време на подготвителния период. Засега е сигурно участието в проявата на Дарби Каунти и Нотингам, по всяка вероятност и Лутън. Домакини са Дагенъм енд Редбридж.

“Този турнир ще бъде една прекрасна възможност и за наши футболисти, за да хванат окото на чуждите скаути. Един евентуален трансфер там – в родината на футбола, може да промени живота и кариерата на всеки. Това е възможност за всички, които желаят да се развиват”, заяви спортният директор на клуба Павлин Александров.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4