Всъдеходите преоткриха покорителя на снега Nokian WR SUV 4

Всъдеходите преоткриха покорителя на снега Nokian WR SUV 4

Специално създадената за SUV автомобили конструкция на гумата Nokian WR SUV 4 е съобразена оптимално за източно европейската зима и за изненадите,които крият неособено добрите пътища.Всички са наясно, че трапищата и дупките при сняг лесно се скриват от снежата покривка и носят коварни изненади на шофьорите.Nokian WR SUV 4 се предлага в категории за скорост H (210 км/ч), V (240 км/ч) и W (270 км/ч), а цялостната селекция покрива 57 продукта от 16 до 21 инча.

Норвежките химици и инженери твърдо застават зад идеята да имdт в производството си продукт, който е годен за спортно управление и да може да демонстрира първокласно сцепление при заснежени пътища и терени

Именно спортната зимна гума Nokian WR SUV 4 оптимално съчетава характеристиките за маневреност и надеждно сцепление през зимата. Тя предлага балансирано шофиране за спортни автомобили в бързо-променящи се метеорологични условия. По време на снеговалеж тя запазва предвидимо сцепление, както в дълбок сняг, така и в киша. Nokian WR A4 има изключително ниско съпротивление при търкаляне, води до по-нисък разход на гориво и по-малко вредни емисии в сравнение с традиционните си конкуренти.

Свойствата за безопасност на гумата Nokian WR A4 я правят шампион в променливите метеорологични условия. За постигането на положителните резултати бяха прецизно настройвани няколко вида производства в тестовия център на Nokian Tyres „Белият ад“ в най-студените дни на арктическата зима в Ивало, Финландия. Уникалният метод за тестване на аквапланинг върху киша по време изпитанията показа, че устойчивостта на продуктите в нетипичните студове и поведението върху мокрите настилки са достигнали ново, уникално ниво.Отличните свойства върху мокра и суха настилка по-късно бяха усъвършенствани на тежки професионални „издевателства” по пистите в Германия и Испания.“ Селекцията от размери на тази първокласна зимна гума предназначена за високо-проходими автомобили обхваща от 16 до 21 инча и категории за скорост от H (210 км/ч) до W (270 км/ч). Разностранната селекция също включва и размери за модерни електрически автомобили като Tesla Model S.

Продуктовото семейство на Nokian е обогатено с Weatherproof, която е една от най-широките продуктови гами за Централна и Източна Европа в сегмента на всесезонните гуми. Те са предназначени за шофьори, които искат да имат безопасни гуми за сняг и киша, но които също така искат да шофират ефективно и без усилия и през лятото. Върху всички размери от тази серия е отбелязан символът снежинка (3PMSF), който индикира, че гумите са официално одобрени за употреба и през най-студените месеци на годината. Високо-производителното семейство Nokian Weatherproof сложи край на смяната на гуми, която притеснява шофьорите всяка пролет и есен.

 

 

Революционната концепция All-Weather на Nokian Tyres съчетава надеждна зимна безопасност с прецизна стабилност и сигурно управление. Гарантират дълъг живот на протектора, най-вече заради устойчивите на разкъсвания естествени масла използвани в каучуковата смес. С толкова издръжлив протектор ще получите добър пробег през различните сезони. Тъй като Nokian Weatherproof се търкаля лесно, автомобилът ще консумира по-малко гориво и ще отделя по-малко вредни емисии.

Като най-северен производител на гуми, Nokian Tyres е експерт по създаването на специфичните каучукови изделия за всякакви зимни условия. Откакто компанията е създала първата зимна гума в света, нито за ден не е е спирала иновациите си за нови подобрения и постигане на технологичен напредък, които да осигурят безгрижно шофиране в зимни пътни условия.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4