Столичният  Ring Mall отвори врати за Mercedes-Benz

Столичният  Ring Mall отвори врати за Mercedes-Benz

Официалният вносител на Mercedes-Benz за България Силвър Стар представи в Sofia Ring Mall уникалната за родния пазар концепция  Mercedes-Benz Box. На територията на германския производител в МОЛ-а са се настанили автомобили – големи, както и малки тип мачбокс и богата лайфстайл колекция от аксесоари.Новата локация се отличава със стил и модерен дизайн.

Стана ясно, че 10 демонстрационни автомобила ще са на разположение всеки ден от седмицата за тестово шофиране. Желаещите да си подарят изживяването Mercedes-Benz ще могат да избират сред най-новите модели на марката като компактните A-class и B-class, любимите E-class и CLA, и SUV лидерите GLE, GLC и GLS. Оучени консултанти ще съдействат на  клиентите да се запознаят отблизо с продуктовата гама и ще научат повече за характеристиките на автомобилите, които Силвър Стар предлага на българския пазар. Селекция от над 200 вида аксесоари, сред които дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници, велосипеди ще са в постояната колекция на обекта в Sofia Ring Mall. Любителите на премиум марката ще могат също да изберат и поръчат допълнително от над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

„Нашата нова локация дава възможност на всеки посетител на МОЛ-а да се докосне до света на Mercedes-Benz отблизо. Силвър Стар е първата компания в региона, която реализира подобен проект за немския автомобилен бранд като концепция. Вярваме, че Sofia Ring Mall е правилното място за него – близо до нашите клиенти и техните очаквания за едно ново преживяване“, сподели по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар. Проектът е част от дългосрочните инвестиции на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара през пролетта на 2017 г. до момента компанията е вложила над 25 млн. евро в развиването на своята дейност у нас, като представителството разполага в момента с демонстрационни автомобили на стойност 2,5 млн. евро.

„Добре дошъл, Mercedes-Benz при нас“, каза Димитриос Папулис, изпълнителен директор на Sofia Ring Mall и допълни, че решението да бъде приютена автомобилната марка при тях е съгласувано с шефовете от САЩ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4