Audi зарадва звездите ни в зимните спортове

Audi зарадва звездите ни в зимните спортове

Вносителите на автомобилите Audi за България Порше БГ зарадваха звездите на зимните спортове у нас Алберт Попов, Радослав Янков и Владимир Зографски като им предоставиха за лично ползване в рамките на година второто поколение на бестселъра Audi Q5 TDI, 190 к.с. с ниво на оборудване Sport. Компанията е официален партньор на БФСки от 2009 година насам.

Автомобилът е подчертано спортен и едновременно с това много комфортен благодарение на новото окачване. Audi Q5 впечатлява с обширно място в пътническия салон и богати възможности за превозване на различни багажи, включително спортна екипировка и пособия . Облегалките на задните места могат лесно да бъдат сгънати, като по този начин вместимостта на багажника се увеличава до 1550 литра . Големият, тънък 8,3-инчов цветен екран на арматурното табло се отличава с чудесна прегледност и интуитивно управление на функциите.

Пожелаваме успешен старт на състезателите, победи в състезанията и преди всичко сигурно и надеждно пътуване с новите автомобили Audi “ каза бранд-мениджърът на компанията вносител, Лъчезар Георгиев.

Ангажиментът на марката към федерациите свързани със зимните спортове е продължение на обвързаността на Audi и скиспорта в световен мащаб. Автомобилният концерн подпомага финансово отборите на Китай, Швейцария, Швеция, Франция, Лихтенщайн, Италия, Словения, Словакия, Финландия, Австрия, Норвегия, Холандия и България. Концернът от Инголщат е титулярен спонсор на световното първенство по ски Audi FIS WC от 2002 година, както и официален партньор на Международната федерация по ски.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4