Фестивалът на ракията продължава и днес (СНИМКИ)

Фестивалът на ракията продължава и днес (СНИМКИ)

Вече втори ден в НДК в София продължава Rakia & Spirits Fest. Това е седмо издание на фестивала.

С годините изложението доказа, че то може да възпитава потребителите на силната алкохолна напитка към умерена консумация и да ги предразполага да търсят нови вкусови усещания.

В миналогодишното издание на феста имаше изложители от Бразилия, а сега има дебютанти от Китай, Хърватия, Черна гора и др.

Повече от 20 български производители представят пред широката и отбрана публика най-новите си ракиени предложения.

Билетите за Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 са три вида и включват различни опции. С еднодневен билет на цена от 20 лв. можете да направите дегустация на над 200 вида ракии. Получилите 3 броя. токена посетители придобиват правото за консумация на най-новите и ексклузивни напитки. Всеки посетител получава безплатно стъклена брандирана дегустационна чаша и бутилка минерална вода.

С двудневен билет от 30 лв. се сдабивате с правото на дегустация на над 200 вида ракии, 5 броя токена за опитване на най новите топ напитки, стъклена брандирана дегустационна чаша и минерална вода.

Най-ценен е ВИП билетът на цена 45 лв., който освен че осигурава  двудневен вход, дава на притежателя му правото да получи брандирана фестивална чанта, тениска, както и екстрите, които се дават на обикновените посетители.

Билети се купуват в НДК по време на събитието, или он-лайн от https://www.eventim.bg/bg/bileti/rakia-spirits-fest-sofia-national-palace-of-culture-hall-7-535651/event.html.

Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 е и чудесен шанс да зарадвате любимите хора с изискана бутилка от качествена ракия по повод на предстоящите коледни и новогодишни празници. Повечето от изложителите ще предлагат продукциите си на преференциални панаирни цени.

Днес е последната възможност да се насладите на отбраните напитки, достойни за сетивата на ценителите.

Вратите на зала 7, ет. 5 на фестивала ще бъдат отворени от 14:00 ч. до 21:00 ч.

 

ПОВЕЧЕ СНИМКИ ВИЖТЕТУК!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4