Мегадербита в Мрамор и Бистрица, ЗС изпрати елитни съдии (ПРОГРАМА)

Мегадербита в Мрамор и Бистрица, ЗС изпрати елитни съдии (ПРОГРАМА)

Изключително интересни мачове ни предлага програмата на 12-ия кръг в столичната Четвърта лига. Мегадербитата ще бъдат на стадионите в с. Мрамор и в Бистрица. Северното дерби на сезона, което до голяма степен може да предреши и финалната битка за първото място, сблъсква втория срещу първия.

Тимът на Мрамор изостава от лидера Левски (Чепинци) само с 2 точки. “Сините” са с пълен актив след 9 поредни победи в първенството – 27 т. Домакините пък са със само една грешна стъпка до тук през сезона – 8 победи и 1 равен, 25 точки. Безспорно това са най-добрите отбори в групата и между тях ще се реши битката за първата позиция в края.

Важността на мача е отчетена и от ръководството на ЗС на БФС – София. За главен съдия е назначен опитният Димитър Буров, ще му помагат Станислав Станев и Асен Крумов. Дежурен делегат пък е секретарят на СК в София Стоян Алексиев.

В предишното издание на това дерби (0:0) на 4 май 2019 г. имаше доста скандални моменти, а след неговият край пострада колата на главния рефер Венцислав Митрев. Любопитно е, че в съдийската бригада тогава беше Станислав Станев, който и сега ще размахва флага край тъчлинията.

СРЕЩАТА ЩЕ БЪДЕ ИЗЛЪЧЕНА ДИРЕКТНО В ЕФИРА НА YouSofia TV и сайтът vitoshanews.com.

Горещо ще бъде и в Бистрица, където местният Витоша II (трети с 27 т.) посреща Гранит (Владая), който също има 27.

Дербито от южната дивизия на София е поверено на рефери от професионалния футбол – Ивайло Ненков (главен), Павлин Михалов и Георги Минев (асистенти). Дегелат пък е бившият им колега Адриан Петров – Чори.

Предишният сблъсък между Витоша и Гранит тук завърши 2:1 за Тигрите. Резултатът се движеше така: 0:1 Калин Щърков (20), 1:1 Николай Божов (41), 2:1 Мартин Григоров (88).

 

АОГ – СЕВЕР
12 кръг

17 ноември (неделя), 12:00
Банкя – Сокол (Негован) – в кв. Требич
От 14:00
Мрамор – Левски (Чепинци)
Кремиковци – Спартак (Подгумер)
Въстаник (Войнеговци) – Житен
Световрачене – Локомотив 2016
От 14:30
Вихър (Требич) – Искър (Нови Искър)
Зенит (Филиповци) – почива

КЛАСИРАНЕТО – ТУК!

АОГ – ЮГ
12 кръг

16 ноември (събота), 14:00 часа
ЦСКА 1948 – Люлин (в кв. Требич)

17 ноември (неделя), 14:00 часа
Спарта – Обеля Сити
Урвич (Панчарево) – Обеля
Витоша (Бистрица) – Гранит (Владая) – в с. Бистрица
Урвич (Долни Пасарел)- Младост 2015
Орловец (Кокаляне) – Железница

От 16:30 часа
Академик (Сф) – Левски – Раковски (ст. “Барокко”)

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4