Над 300 ракиени вкусове ще се предлагат в НДК в края на ноември

Над 300 ракиени вкусове ще се предлагат в НДК в края на ноември

Броени дни остават до старта на най-чаканото събитие за годината от страна на любителите на изисканите ракиени вкусове. В София VII издание на българския ракиен фестивал (29 – 30ноември) ще се отличи с присъствието на редки и екзотични напитки, представени както от родни производители, така и от техни колеги от Балканите, Европа, че и по-далечни дестинации.

В миналогодишното издание имаше продукт чак от Бразилия. Овен с алкохолните предизвикателства , посетителите ще поглезят сетивата си с вкусотии, скара, завъртяни манджи, че дори и сланинка. Чревоугодниците ще се радват на фууд корнер с предлагани гурме специалитети, пресни, сочни меса и месни продукти доставени директно от съседни наши страни на запад от границата ни. Ше има и щанд на туршиите, киселото зеле, киселите краставички и жива музика за настроение. Според заявките на изложителите и призводителите организаторите очакват над 300 вкусови варианта сред изложбените експонати. По време на фестивала ще се предлагат ексклузивни и отлежали напитки, които ще могат да бъдат закупени на място.

Тази година се обръща специално внимание на дамите. Посетителките ще имат привилегията първи да опитат новите ракия-коктейли, които са на мода в момента. На Запад, в Централна Европа , е хит изискани и достолепни жени да си бъбрят на чаша котейл забъркан с плодова ракия. В НДК тези алкохолни миксове ще се забъркват пред погледите на ценителките на нетрадиционните вкусове.Според наблюденията на експертите, които следят предпочитанията на публиката по време Rakia & Spirits Fest- Sofia, нито една представителка на нежния пол не си позволява да се черпи с твърд алкохол тип „люта каменарка“.

На щандовете, които ще предлагат огромно разнообразие за малки и големи питиета, професионални експерти от бранша ще разказват подробности около начина на приготвяне и отлежаването на изложените от тях елексири.Билетите за Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 са три вида и включват различни опции. С еднодневен билет на цена от 20 лв. можете да направите дегустация на над 200 вида ракии. Получилите 3 броя. токена посетители придобиват правото за консумация на най-новите и ексклузивни напитки. Всеки посетител получава безплатно стъклена брандирана дегустационна чаша и бутилка минерална вода.

С двудневен билет от 30 лв. се сдабивате с правото на дегустация на над 200 вида ракии, 5 броя токена за опитване на най новите топ напитки, стъклена брандирана дегустационна чаша и минерална вода.

Най-ценен е ВИП билетът на цена 45 лв., който освен че осигурава  двудневен вход, дава на притежателя му правото да получи брандирана фестивална чанта, тениска, както и екстрите, които се дават на обикновените посетители.

Билети се купуват в НДК по време на събитието, или он-лайн от https://www.eventim.bg/bg/bileti/rakia-spirits-fest-sofia-national-palace-of-culture-hall-7-535651/event.html.

Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 е и чудесен шанс да зарадвате любимите хора с изискана бутилка от качествена ракия по повод на предстоящите коледни и новогодишни празници. Повечето от изложителите ще предлагат продукциите си на преференциални панаирни цени.

Всички удоволствия, които предлага фестивалът, са достъпни само за пълнолетни лица.

Производителите и официалните представители на марките апелират да се консумира отговорно, като на преден план е вкусовото удоволствие. Организаторите и тази годин акцентират на пополярния слоган  “Не карам пил“.

Всички удоволствия, които предлага фестивала, са достъпни само за пълнолетни лица.

Защо фестивалът преминава под знака на Божествената седмица ? Защото е седмо по ред изложение, защото е в зала 7 на НДК, защото 7 и 7 прави 14, а това е началният час на старта на изложението, както в петък 29 ноември, така и в събота 30 ноември.

7 + 7 +7 = 21!?! Това е крайният час всеки ден на изложението, в който се затварят вратите за посетителите. На шега организаторите от “Експо Тим” си пожелаха най-малко 7 хиляди посетители, което е абсолютно постижимо.

 

Categories: Гурме, Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4