Концерт и водосвет в “Обеля”, десетки подкрепиха Димитър Антов в кметската кампания (ВИДЕО+СНИМКИ)

Концерт и водосвет в “Обеля”, десетки подкрепиха Димитър Антов в кметската кампания (ВИДЕО+СНИМКИ)

Десетки жители на столичнте квартали “Обеля” и “Връбница” дойдоха и подкрепиха кандидатите на ПП ВМРО – БНД в битката за София. На площада сред гражданите бяха кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки, кандидатът за кмет на район „Връбница” Димитър Антов, кандидатите за общински съветници Карлос Контрера и Владимир Митов, и независимият кандидат за кмет на село Мрамор Ивайло Иванов (подкрепен от ВМРО).

За да подкрепи всички кандидати бе дошъл и депутатът от ПГ ”Обединени патриоти” Юлиан Ангелов. Всички те застанаха пред събралите се хора открито и не само с обещания, а с отчет за свършеното до тук.

Водосвет за здраве и късмет отслужи отец Александър Тинчев, а ансамбъл „Гоце Делчев” зарадва всички с богатата си патриотична програма.

“Благодаря още веднъж на всички, нека продължим заедно битката за българщината. Нека продължим заедно да браним София, призова Димитър Антов. – Аз през целият си живот съм работил, не се срамувам от нищо. Не ме е срам и, че съм в политиката, защото работя твърде много. Проблемите на района са големи, няма какво да се лъжем. Притесняват ме междублоковите пространства, а пък селата около столицата, въпреки че са в околностите на един огромен град, все още се третират от някои хора като села. Това са Мрамор, Доброславци, Житен, Волуяк, Балша и др. Тези села имат конкретни проблеми, които търпят спешни решения, спешни мерки. Административните сгради в тези села са във вида отпреди повече от 30 години. Нищо не е променено. Такова е читалището, такова е кметството, а и здравната служба. С кмета на Мрамор например от години наред воюваме да се подобрят автобусните линии, така че хората да са доволни. Не зная защо, но досега нямаме напредък в тази насока. Очевидно държавата или СОС не намират за нужно да вложат средства в реновирането на тези села, за да добият те този вид, който подобава на части от една просперираща столица.

Голям е проблемът и с отходната канализация на селата около София. Тези, които функционират, са правени навремето, преди доста години, на доброволни начала и официално не съществуват на картата. Когато нещо в тях се повреди, градът вдига рамене, не може да им помогне. В същото време тези хора, местните жители, плащат същите данъци като софиянци…Години наред нищо не се прави по въпроса. Районният кмет би могъл да направи нещо в тази насока така че хората да получат най-сетне законна канализация.”

“На първо място – София не е само центърът на града. София е и крайните квартали, София е и “периферията”. Години наред градът се развива, но това става непропорционално. Всичките усилия, всичките пари се влагат в инфраструктура в централните квартали, в южните райони. Северът е забравен. Не е нужно да припомняме нашите победи по отношение подобряването на автобусния парк, на градския транспорт. Най-голяма е заслугата за това на Карлос Контрера.

Следващите ни цели в района са водоснабдяване и канализация, ред и сигурност, и вечната тема с премахването на циганските гета”, заяви в своето слово Ангел Джамбазки.

“Г-н Антов е доказал многократно с морала си, с работата си, с отговорността си, че е Човек на първо място. А това е най-важното в политиката. Когато заемаш определена позиция, трябва на първо място, да си Човек. Да си с грижа за хората, да им обръщаш внимание, да ги изслушваш и да им помагаш. Антов го прави от години наред, и то напълно безскористно, защото така го чувства”, подчерта Юлиан Ангелов.

ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ ГОЛЯМО ИНТЕРВЮ С ДИМИТЪР АНТОВ!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4