Автомобилен салон на колела тръгва из Южна Бьлгария

Автомобилен салон на колела тръгва из Южна Бьлгария

Столичани и техните гости, които имат намерение да пътуват през уикенда  по Подбалканския път от София посока Челопеч, трябва да карат автомобиилите си с повишено внимание.

В събота (28 септември) в 9:30 ч.стартира  от изхода на столицата  на „Ботевградско шосе“  282–от център зурит,  автошествие от 30 автомобила в колана под надслов „Кола на годината пътува”.

Автомобилите са част от кандидатурите  за определянето Кола на годината на България и  ще се  управляват  от автомобилни журналисти.  Автошествието ще продължи да село Чавдар, след което шареният керван ще се влее  в движението на магистрала Тракия. В 13:00 ч.,след прегрупиране и подреждане, шествието  ще потегли  от  бензиностанцията на ОМВ- Оризово в посока  Стара Загора.

Автомобилите ще акустират в  центъра на града на липите  в 16-16:30 ч.. От 17:00 до 19:00 ч. е предвидено шоу с водещи, които ще провокират публиката с въпроси и награди. В неделя, 29 септември, автоколоната потегля в 9:00 ч. от Стара Загора и в 10:30 ч. ще е в Казанлък. В центъ ра на града на розите, на паркинга  пред  храм „Успение Богородично“ ще има  2-часова програма. В 14:00 ч., в неделя,  по Подбалканския път,  шествието продължава в посока Челопеч, където в парка“Корминеш“ отново ще има емоции за местната публика, която с радост ще напълни фейсбук със снимки с красивите автомобили.

Categories: Живот, Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4