Община Елин Пелин получи голямо признание

Община Елин Пелин получи голямо признание

Община Елин Пелин спечели призовото място в категорията “Инвестиции и работни места” националния вот „Кмет на годината за мандат 2015-2019“.

Наградата бе връчена от регионалния мениджър на ЧЕЗ за България на официална церемония в зала 6 на НДК в столицата.

Благодаря за тази чест и удоволствието да връча наградата в такава важна категория, каквато са инвестициите. Знам колко трудно е да се реализира един хубав проект, но и да бъде оценен от хора, които мислят не само за днес, но и за утрешния ден“, заяви още Карел Крал по време на официалната церемония по награждаването.

Искам да споделя, че лично за мен, това е оценка за работата през целия мандат. Това е признание, отражение на всеотдайната работа на моите колеги от общинска администрация и на голяма част от членовете на общинския съвет. Тук трябва да благодарим и на гражданите на общината, които устояват на несгодите на икономическия ръст, за да създадем мястото, в което всички искаме да живеем.” – това сподели г-н Симеонов. Това е едно признание не за месец или година, а на цялата общинска администрация.

Конкурсът “Кмет на годината” се организира за седма поредна година. Традиционно в него са обособени 9 категории, като за всяка от тях се провежда гласуване за малка община (с население под 20 000 жители), за средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и за голяма (с население над 50 000 жители).
Categories: Бизнес, Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4