Гадно! Крадци обраха футболни съдии по време на дерби

Гадно! Крадци обраха футболни съдии по време на дерби

Изключително неприятен инцидент в столичната Четвърта лига! Нагли крадци обраха съдийската бригада на дербито от 2-ия кръг между отборите на Левски – Раковски и ЦСКА 1948 II.

За грозната случка в събота съобщиха пред “Витоша нюз” пострадалите.

Взломаджиите са изкъртили вратата на съдийската стая в комплекс “Раковски” и са отмъкнали богата плячка. Със себе си са взели пари, ценни документи, телефони и други вещи. Главен съдия на мача, завършил 3:0 за “армейците”, беше Петър Григоров, с помощници Георги Великов и Станислав Станев.

Крадците са отнесли сака на Великов, в който са се намирали личните документи на рефера, ключове от апартамента и от автомобила.

Съдиите, които са от ранглистата в професионалния футбол, се надяват бандитите да върнат поне документите.

Кражбата е станала известна след края на мача. На място е извикан полицейски патрул, води се следствие. Има и заподозрени. Умоляват се граждани, които знаят нещо по случая или са станали свидетели да се обадят в най-близкото РПУ.

Тодор МИЛАНОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4