Беройци трети на световното по риболов

Беройци трети на световното по риболов

Отборът на СКР „Стара Загора“ сензационно спечели третото място на световното клубно първенство по спортен риболов на плувка в Хърватия. На канала в град Прелог „беройците“, както е известен тимът в риболовните среди, грабнаха бронзовите медали в много оспорвана надпревара с още 29 клубни състава от цял свят, пише bfrs.bg.

„Още не мога да повярвам, че това се случи!“, заяви лидерът на СКР „Стара Загора“ Калин Митранов. За шампионата той състави хитра тактика с ловене на дребни уклеи на къса дистанция. Това се оказа отлично хрумване, и заралии се качиха на подиума на победителите заедно със световните шампиони „Тийм Босна и Херцеговина“ и вторите от „Дренан“ (Англия). Зад нашите в класирането останаха представителите на всички световни сили в този спорт – Италия, Унгария, Франция, Холандия, Белгия и др.

„Момчетата ловиха чудесно, и заслужено стигнаха до този голям успех. Поздравяваме риболовна България и град Стара Загора за това наистина изумително постижение“, каза капитанът на нашите Ивайло Христов, който заедно с отговорника по риболова на езеро „Загорка“ Александър Мечев даваше инструкции на състезателите.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4