Звездите на Витоша (Бистрица) II още са по морето, събират се за турнира в Железница

Звездите на Витоша (Бистрица) II още са по морето, събират се за турнира в Железница

Витоша (Бистрица) II продължава да преследва високи цели и през новото първенство в столичната Четвърта лига. Тигрите, както са известни повече момчетата на играещия президент Сергей Ташков, се събират за първа тренировка в началото на август.

Първите сериозни изпитания на опитните футболисти ще бъдат на традиционния летен турнир “Витоша къп” в с. Железница.

Желязна група се заформи след изтеглянето на жребия за груповата фаза. Миналогодишните победители Железница  попаднаха в група „А“ заедно с може би най- трудните възможни противници. Заедно с домакините тук е и най-изявеният фаворит за спечелване на трофея  – отборът на Витоша (Бистрица) II.

Съперниците бяха в една група и през миналогодишното издание, а бистричани спечелиха драматично с 3:2 в красив мач.

Другите два отбора в тази група са дубалът на ЦСКА 1948 – ЦСКА 2 и завършилият на трето място в ОГ Осогово отбор на Армейци (Кюстендил).

Селекцията във Витоша II е в ход. Единственото сигурно ново попълнение засега е халфът Ангел Стоянов, който досега играеше в първия отбор.

Амбициите и тази година остават високи. Стремежът е да са в челото на класирането. Повечето домакински мачове на тима ще бъдат на стадиона-красавец на Витоша, а не на този до аерогара “София”.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4