Локо (Сф) организира футболен турнир в памет на великия Начко Михайлов

Локо (Сф) организира футболен турнир в памет на великия Начко Михайлов

Локомотив (София) организира турнир в памет на една от най-големите легенди на клуба – Начко Михайлов, научи “Витоша нюз”.

Състезанието ще се проведе на 5 юли 2019 г. (петък).

Както е известно, именно на тази дата великият футболист и идол на милиони български запалянковци щеше да навърши 70 години. Бате Начко, както го знаеха всички, си отиде от този свят на 1 октомври 2006 г. едва на 57-годишна възраст.

В блиц-турнира ще вземат участие деца, родени през 2008 г. Отборите са три: Локомотив (Сф), ОФК София и Спортист 13.

Мачовете ще се проведат във формат Футбол 7 и ще са в две полувремена по 15 минути. За всички деца, които ще вземат участие в надпреварата, има осигурени различни награди и индивидуални отличия. 

Официалното откриване стартира от 15:00 часа.

Сред гостите ще бъдат президентът на ПФК Локомотив (Сф) 1929 Иван Василев, кметът на район “Надежда” инж. Димитър Димов, кметът на район “Сердика” Тодор Кръстев и други официални лица.

 

Идеята на организаторите е турнирът да се превърне в международен и провеждайки се ежегодно, да предостави шанс за изява на младите футболни таланти.  

Начко Михайлов вече от 13 години не е сред нас, но никога няма да бъде забравен! Защото легендите не умират!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4