Сдружение Together For пак зарадва деца от “Надежда” 4

Сдружение Together For пак зарадва деца от “Надежда” 4

Активистите от Сдружение Together For отново зарадваха деца и младежи в неравностойно положение от ЦНСТ “Алеко Константинов” в жк Надежда 4. Освен много подаръци, дрехи, обувки, торти и други вкусни неща, домакините получиха още няколко изненади.

Прожекция на Блок кино в центъра, забавна дискотека и много игри и забавления в компанията на ученици от 2 СУ “Акад. Емилиян Станев”.

Вярно е, че не материалните подаръци са ценни и запомнящи се за възпитаниците на центъра, а възможността за стойностен контакт с връстниците им. Основната цел, която Сдружение Together For, си поставя е да срещне двата свята – на нуждаещите се и на тези, пълни с енергия и добротворчество.


“Заедно можем повече и с общи усилия няма невъзможни неща и неуспешни инициативи”, каза
Венета Станева от Сдружението.

“Благодарим ви за този спомен, за усмивките и искрите в очите на децата – те говорят повече от думите”, категорични бяха от районната администрация.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4