Футболен треньор от Елин Пелин с инициативи за пример

Футболен треньор от Елин Пелин с инициативи за пример

Преди време ви разказахме за един страхотен млад човек, Александър Станоев, от с. Мусачево, Община Елин Пелин, който с много любов към децата, воля и желание успя да направи детски футболен отбор ДФК Тийм (Мусачево). И до днес той продължава да развива отбора, при него тренират и деца от Елин Пелин и с. Равно поле. Към настоящия момент Александър е треньор и на децата на ОФК Елин Пелин. Продължава да осигурява средства, мачове и други забавления за децата, като така успява да реализира основната си идея, а именно- да изкара децата на стадиона и да ги накара да спортуват.

С това обаче идеите и добрите му инициативи не свършват.

В началото на месеца Станоев организира благотворителен футболен мач, като събраните средства в размер на 3100.00 лв. бяха дарени на нуждаеш се от лечение Стоян Стоянов от с. Мусачево.

Тези дни възпитаниците на треньора се присъединиха към инициативата “Капачки за бъдеще”, като почти напълниха сърцето за капачки в Елин Пелин. В продължение на два месеца момчетата събирали капачки, за да могат да помогнат, на нуждаещите се.

Най-новата инициатива на Сашо е изграждане на пешеходни алеи на детската площадка в с. Мусачево. Преди време той отправя предложение за тях към управата на Елин Пелин. Общината, в лицето на кмета Ивайло Симеонов, се отзовава и осигурява средства за направата им.

Предстои освещаване на 08.07.2019 г. от 19.00 ч., на което ще присъства общинският кмет Ивайло Симеонов, приятели и съмишленици.

Имаме много какво да кажем за Александър Станоев. Когато ежедневно се сблъскваме с проблеми и бездушие навсякъде около нас, тази добрина и ентусиазъм, които той носи в себе си, заслужават само адмирации!

Щастливи сме, че има такива млади хора, сърцати, даващи и можещи!

За това, нека му кажем просто едно голямо БРАВО и да му благодарим!

Продължавай да мечтаеш и да сътворяваш!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4