Войнов вече не е треньор на Оборище

Войнов вече не е треньор на Оборище

Танчо Калпаков е новият стар треньор на ФК Оборище(Панагюрище). „Блудният син” се завръща на родния стадион „Орчо войвода”, след последователен престой в Пазарджик и Ловеч през последните 2 години.
От Управата на клуба признаха, че вчера са финализирали преговорите с Танчо Калпаков и той ще води Оборище през новия сезон,като ще замени на поста легендата на Левски Войн Войнов.

„Да, вярно е. Връщам се в Панагюрище с най-добри чувства. Благодаря на хората в Литекс, които ме ангажираха като асистент на Живко Желев в момент, когато останах без работа преди няколко месеца. Сега времето ще покаже доколко ще бъда успешен в родния ми тим Оборище. Надявам се да оправдая доверието и да изпълня целите на ръководството”, коментира  Калпаков. До два дни той ще определи първия си асистент и треньорът на вратарите.

В щаба му със сигурност влиза Димитър Чернирадев, който му помагаше при предишния престой в Оборище и Хебър. Има вероятност досегашният наставник на панагюрци Войн Войнов да остане на работа в клуба на друга позиция. Плановете на Калпаков включват Оборище да стартира лятната си подготовка на 24-ти юни. Все още не се знае какво ще се случи с евентуалното участие на панагюрци на баражи за попълване вакантното място на Верея във Втора лига.

Източник: pirinsport.com
Снимка: lokomotivpd.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4