Новият администратор на Левски е футболист на…Железница

Новият администратор на Левски е футболист на…Железница

Новият администратор на Левски е доскорошен футболист…на Железница. Веселин Донков замени на отговорния пост на “Герена” дългогодишния служител на “синия” клуб Райко Якимов. “Витоша нюз” припомня любопитния факт, че Веско доскоро риташе за четвъртодивизионния тим от софийското село.

Донков дебютира за Железница през лятото на 2016 година в контролна среща срещу ЦСКА 1948 и прекара в редиците на отбора 3 сезона, в които доказа себе си като един от най – всеотдайните и сърцати футболисти, носели червено-синята фланелка. Като футболист Веско изигра общо 45 мача и отбеляза 2 гола, бе с основна заслуга за успешните игри през изминалия сезон и завоюваното от отбора 3 -то място, а през миналото лято триуфира и с трофея от “Витоша къп 2018”.

Сърцатият футболист изигра своя последен мач с екипа на Железница в последния пролетен кръг при победата над Люлин с 5:1. След този мач, ръководството на отбора в лицето на Захари Младенов и Йордан Василев, награди защитника с благодарствен плакет за изявите му на терена, но и за големия му принос за развитието на клуба, а от днес вече официално е на работа в Левски.

Ето какво написаха в официалната фейсбук страница на клуба по повод напускането на Донков:

“Железница благодари на Веско за себераздаването и го поздрави за новата длъжност с цитат от химна на клуба “Синове на Витоша”:

“Върхът е високо, по път каменист,

напредвай по него с ход напорист.

Пътят е труден, но винаги знай,

с теб ще вървиме по него докрай”

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4