Шеф в Левски: Явно съм подценил мащаба на простотията

Шеф в Левски: Явно съм подценил мащаба на простотията

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев опроверга появилите се информации за уволненията на клубните домакин, шофьор, както и на доскорошния треньор на вратарите Димитър Иванов.

Ето какво написа Колев във Фейсбук:

“Вярвах, че Левски трябва да излезе от спиралата на постоянните опровержения на всеки слух, който се понася в публичното пространство. Трудно ще е. Това е първият и, моля се, последният път, в който ще използвам личната си страница, за да напиша фактите. Не е редно, но явно няма друг начин. Другият начин е да превърнем сайта на Левски в платформа за опровержения и уточнения. Няма да стане!

Факт 1:
Миналата седмица разговарях с Дафо по телефона, направиха го и други служители на клуба, пожелах му бързо възстановяване и го уверих, че може да разчита на подкрепата на клуба и ще поемем всички разноски по лечението му.
Лъжата: Дафо е бил уволнен, докато лежал в болница (дали идиотът, разпространил това, си е давал сметка какво можеше да причини на бате Дафо с тая “велика” новина, ако не бях говорил с него предварително, за да му кажа, че няма такова нещо, нямам идея. Съмнявам се.)

Факт 2:
Божката-домакинът си работи всеки ден на стадиона и за беда на “информираните” и с него съм разговарял още миналата седмица, защото и до мен достигнаха някакви слухове. Успокоих го, обсъждахме екипировката и началото на подготовката. Възпитан съм в убеждението, че разговорът между двама мъже да си остане между тях. Затова и не обръщах внимание на глупостите, които се говореха междувременно, но явно съм подценил мащаба на простотията.

Факт 3: Димитър Иванков не е бил освобождаван от Левски. Ще се оперира на 20 юни, защото от 5 месеца работи със скъсан менискус. Клубът ще плати операцията и възстановяването. Чакаме го да се върне в края на годината, по-силен отпреди.”

В същото време

ПФК Левски потвърди раздялата с администратора на клуба Райко Якимов. На работа на “Герена” е върнат Веселин Донков, който е специалист по португалски език.

“ПФК Левски прекрати договорните си отношения с административния директор на клуба Райко Якимов.

Неговият наследник ще бъде Веселин Донков.

Пожелаваме на господин Якимов успех в новите начинания и му благодарим за всеотдайната работа и огромните усилия, положени в името на любимия клуб”, гласи съобщението на Левски.

Припомняме, че преди дни новата управа на “сините” махна и Даниел Боримиров. Клубната легенда вече не е шеф на школата, а заедно с него си тръгна и главният методист на клуба Нестор Юруков.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4