Отбор от столичната АОГ се разпада! (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ)

Отбор от столичната АОГ се разпада! (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ)

Столичната АОГ – Юг може да намалее с един отбор, научи “Витоша нюз”. Става въпрос за ФК 13, който е пред разпад. В предишния кръг “ветераните” загубиха служебно от Орловец (Кокаляне), след като не събраха пари, за да заплатят разходите по домакинския мач. После ФК 13 падна като гост на Академик с 1:5.

От новия сезон обаче съществуването на тима е повече от проблематично. За това алармира треньорът Кристиан Рангелов. “Положението е много тежко. По всяка вероятност няма да заявим участие от есента в АОГ. Просто не можем да издържаме финансово за съжаление, призна Рангелов пред “Витоша нюз”. – Никой богат човек не иска да се ангажира с издръжката на клуба. Говорих с много хора, но те не искат да дават пари за спорт. Тъжно е, но какво да се прави.”

Както първа нашата медия написа от новия сезон 2019/2020 в първенството на столичната АОГ ще се включат няколко нови отбора. Това засега са ЦСКА 1948 II, Рома, Искър (Нови Искър) и Чавдар (Световрачене).

Новината от тази седмица е, че и ж.к. “Обеля” ще има два представителя в четвъртия ни ешелон. Освен традиционния Обеля, заявка за участие ще подаде и Обеля Сити. Новооснованият клуб е по инициатива на група футболисти, разделили се с настоящия.

“Няма никакъв скандал между нас и напусналите момчета. Просто те пожелаха да си тръгнат. Никой не ги е гонил, обясни президентът на Обеля Александър Димитров пред “Витоша нюз”. – Искат да си правят нов клуб? Не виждам нищо лошо в това. Нека правят. Само че не зная къде ще играят домакинските си мачове. Аз на нашия стадион няма да ги пусна. Иначе с тези хора си оставаме приятели.”

При всички случаи ще бъде интересно през новата футболна година в София.

На снимката: Кр. Рангелов (крайният вдясно).

Тодор МИЛУШЕВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4