Камионът на годината Ford Trucks F-MAX стартира от Булавто (СНИМКИ)

Камионът на годината Ford Trucks F-MAX стартира от Булавто (СНИМКИ)

Международното роудшоу на камиона на 2019 година  Ford Trucks F-MAX ще премине през почти цяла България. На 5-ти и 6-ти април F-MAX събра погледите на почитателите си за първи път в София на територията на автомобилния център Булавто– официален представител на марката Ford Trucks в България. Новият влекач на Ford впечaтли международното жури от 23 водещи издания за камиони в цяла Европа и те  му отредиха първото място в свирепа конкуренция. По нетърпеливите майстори на волана седнаха в кабината на гиганта и потеглиха на тест драйв от бул. „Околовръстен път” №757 (зад Люлин-2) към Драгоман и Своге за първи километри с камиона на годината.

Новият Ford Trucks F-MAX комбинира мощност, комфорт и технология, за да осигури на шофьорите на дълги разстояния максимална свобода на движение в рамките на 2.5-метровата кабина, проектирана с равен под и патентовани багажни отделения в стила на самолетната технология. С мощност от 500 к.с., F-MAX предлага икономия на гориво и по-ниски експлоатационни разходи.

F-MAX е разработен, за да достави мощността и производителността, която потребителите търсят в предизвикателни условия, като това е постигнато чрез провеждането на над 5 милиона километра тестове в 11 страни на 4 континента. Проектиран за различните пазарни изисквания, новият F-MAX успешно премина всички изпитания, проведени в най-тежките климатични условия и терени. Следващите спирки на роудшоуто на камиона на 2019 година  Ford Trucks F-MAX ще са във Варна, Бургас, Пловдив а след това и в съседните ни държави.

Текст и снимки  Станчо Шукеров


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4