Първо във “Витоша нюз”: Изхвърлиха отбор от Софийската група!

Първо във “Витоша нюз”: Изхвърлиха отбор от Софийската група!

Отборът на Мирково беше изваден от състава на софийската ОГ – Изток! Това стана ясно след днешното заседание на Спортно-техническата комисия към Областния съвет на БФС – София.

Тежката санкция е заради трето неяваване за мач на тима. Наказанието е на основание чл.24 ал.2 б.“В“ от Наредбата за първенства и турнири за сезон 2018/19. На основание чл. 24 ал.11 б.“Б“, ще се присъждат служебни резултати 3:0 в полза на съперниците им до края на първенството.
Мирково загуби служебно срещите с Рилец (Говедарци), Бенковски (Костенец) и Мътивир (Ихтиман) в предишния кръг.

За срещата Петърч – Зенит (Церово) е присъдена победа на домакините с 8:0. Мотивът е – симулативна игра на гостите, които остават с 6 души на терена.

По повод големият скандал в Годеч, разразил се миналата събота на мача Ком (Годеч) – Торнадо (Безден), за който „Витоша нюз“ вече писа, решението е: „На основание чл. 24 ал.9 от Наредбата за първенства и турнири СТК присъжда служебен резултат 6:0 в полза на Ком. Остатаналите решения по допуснатите инциденти са от компетенцията на ДК.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4