Красива жена плени сърцето на наш култов рефер

Красива жена плени сърцето на наш култов рефер

Култовият съдия Димитър Влъчков – Шустера отново е влюбен! Това съобщиха пред “Витоша нюз” отлично осведомени източници от близкото му обкръжение.

Дамата на сърцето на Митко засега се държи в най-строга тайна от самия него. “Няма да разберете коя е ми е любимката! Изощо не пододозирате за кого става дума. И тя няма да ме издаде”, лаконично отговори на настоятелните репортерски питания Шустера.

Бившият плейбой вече е станал сериозен и уравновесен млад човек. Това забелязват негови близки.

Очевидно любовта дава криле на Влъчков, защото той се намира в отлична физическа форма и се представя на ниво във всички поверени му от Съдийската комисия мачове. Даже може да се каже, че прави най-силния сезон в кариерата си. Ако за това причина е жена, можем само да я поздравим.

Междувременно страничен съдия от Литва привлече вниманието в понеделник по време на злощастната за нас европейска квалификация срещу Косово в Прищина (1:1). Витаутас Шимкус се справи добре, но българските любители на футбола забелязаха поразителната му прилика с Димитър Влъчков. Дори движенията на литовеца наподобяваха действията край страничната линия на Шустера.

Десетки коментари в социалните мрежи отбелязаха забавния факт. Наблюдатели обаче подчертаха, че българинът превъзхожда многократно като съдия Шимкус.

На снимката: Витаутас Шимкус е с флагчето, първи отляво надясно.
Фото: footballrefering.blogspot.com

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4