Кметът на “Надежда” се срещна с ученици (СНИМКИ)

Кметът на “Надежда” се срещна с ученици (СНИМКИ)

Кметът на район “Надежда” инж. Димитър Димов се срещна с представители на Ученическия парламент на 54 СУ “Св. Иван Рилски” и разговаря с тях за гражданската активност на младежите.

“Насилието в училище е осъдителен акт и всеки ден трябва да се борим срещу подобни прояви с личния си пример, споделих по време на среща с представители на Ученически парламент в 54 СУ „Св. Иван Рилски“.

Младежите изразиха удовлетворението си от участието в Благотворителни училищни базари и последвалото подпомагане на деца от кампанията „Българската Коледа“. Ученическият парламент е кандидатствал с проект в Програмата на Столична община за добри младежки практики „Младежки свят и доброволчество“ и очаква с нетърпение предстоящото класиране.

Учениците споделиха с мен необходимостта от организиране на специализирани срещи под надслов „Дни на кариерното развитие“, за да получат насока и съвет как да продължат пътя си след завършване на средно образование. Темата за превенцията на употреба на наркотични вещества е интересна за младежите и изразих готовност да им съдействам за среща с експерт в областта, заяви инж. Димов.

– Възможностите за спорт на подрастващите на стадион „Локомотив“ София, подобряване на сигурността в отделни части от район „Надежда“ и начинът за подаване на сигнали при нередности.”

Снимки: Фейсбук страница на район “Надежда”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4