Северната АОГ на столицата остана с отбор по-малко!

Северната АОГ на столицата остана с отбор по-малко!

Северната АОГ на столицата ще остане с отбор по-малко! Това ще се случи официално през следващата седмица, когато Зоналният съвет на БФС – София ще вземе решение по случая с изключването на Изтребител от състава на дивизията. Заседанието на Спортно-техническата комисия само ще официализира това, което се очакваше от няколко месеца насам.

До тази мярка ще се стигне, след като ръководството на клуба от Иваняне декларира невъзможност да продължи участие в първенството. Причина за “хвърлянето на кърпата” са големите кадрови проблеми, които изпитва клуба. От Изтребител изпратиха официално писмо до ЗС, в което обясняват реалното състояние на нещата.

Както е известно, по време на визитата от първия пролетен кръг от АОГ – Север в кв. Ботунец” срещу Кремиковци, гостите излязоха на терена само с 9 души и логично отстъпиха с 0:8. През есента “бяло-зелените” не се явиха за гостуването си във Филиповци, а в Житен срещата им беше прекратена, след като останаха с по-малко от допустимия брой играчи на терена при резултат 0:2.

Иванянци са на предпоследно място в класирането с 1 точка и голова разлика 8:59.

Шефовете на Изтребител изявиха известни надежди, че ще съберат отбор за предстоящото в неделя (10 март) домакинство на Левски (Чепинци). В крайна сметка това не се случи и те губят служебно.

До края на първенството на всички съперници на Изтребител ще бъдат присъждани служебни победи с 3:0.

На снимката: Кадри от последния мач на Изтребител в кв. “Ботунец” (0:8).

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4