БФС протегна ръка на аматьорския футбол

БФС протегна ръка на аматьорския футбол

В навечерието на пролетния дял на първенството в софийската АОГ ръководството на Българския футболен съюз събра на работна среща в Националната база в “Бояна ” ръководителите и президентите на аматьорските футболни клубове.

Президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов сподели пред своите гости задоволството си от работата, която вършат малките-големи отбори за развитието на масовия футбол.

Той се обърна със следните думи към присъстващите:

“Истина е, че благодарение на дейната помощ, която по места оказват кметовете от софийските села, аматьорският спорт не загива, а с подкрепата на БФС се разраства.

Приятели, благодаря ви за това, което правите за футбола. Аз винаги ще бъда зад вас!“.

На сбирката присъстваха вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов, изпълнителният директор на централата Борислав Попов, отговорникът за „Първенства и турнири“ Антон Попов, президентът на Аматьорската футболна лига Румен Вълков, председателят на Зоналния съвет на БФС – София Валентин Чакъров, десетки кметове на населени места от София и областта, кметът на Своге Емил Иванов, много ръководители на клубове и заслужили деятели.

Почти всички футболни хора споделиха мнението, че масовият футбол с българско лице има бъдеще с подкрепата на общините и местната власт.

Специални благодарности за безвъзмездната дейност в популяризирането на аматьорския футбол изказаха по-голямата част от шефовете към медиите „Витоша нюз“, „Софийски вестник“ и Yousofia.bg.

На работната среща бяха обсъдени нови възможности за още по-голямо популяризиране на аматьорския футбол чрез алтернативни журналистически проекти.

 

Станчо ШУКЕРОВ
Милен ДИМИТРОВ

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!
 
 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4