Признание за бг съдийство! Ташков ще свири на Олимпиадата в Минск

Признание за бг съдийство! Ташков ще свири на Олимпиадата в Минск

Поредното страхотно признание получи родното съдийство в плажния футбол. Владимир Ташков бе поканен да свири на европейските Олимпийски игри, които ще се проведат в беларуската столица Минск от 21 до 30 юни, пише Комисията по плажен футбол на своята страница в социалната мрежа.

Това ще е второто издание на надпреварата на Стария континент, а самият турнир по плажен футбол ще е от 25 до 29 юни. В него ще участват осем отбора, които заслужиха визите си за там по време на Суперфинала на Евролигата в Алджеро, Италия през септември 2018 г. Това са най-добрите седем от Дивизия “А” и шампиона в Дивизия “Б” Румъния. Любопитното е, че България бе много близо до участие на турнира в Минск, но изпусна първото място в Дивизия “Б”.

Именно в Алджеро Владимир Ташков свири малкия финал на Дивизия “А”, което бе гаранция за доверието, което е извоювал с работата си, сред ръководните кадри в плажния футбол.

“Изключително съм щастлив от този наряд, защото това е един от най-престижните турнири в Европа на ниво национални отбори, както и за 2019 г. Всеки мач ще бъде много равностоен и от голямо значение. Тази година ще бъде изключително натоварена за плажния футбол като цяло. Чувството да ме извикат на този турнир е повече от отговорно и престижно за мен. Говори за изключително доверие от страна на хората, които правят назначенията, и ми гласуват доверие. Мобилизиран съм да бъда подготвен и готов за предизвикателството Олимпийски игри”, заяви щастливият съдия Ташков.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4