Елин Пелин избира своя “Спортист на годината”

Елин Пелин избира своя “Спортист на годината”

През изминалата година нашите талантливи и упорити момчета и момичета показаха своите състезателни способности на редица местни, национални и международни турнири. Те спечелиха много купи и медали от различни състезания през изминалата година и с постиженията си прославиха нашата община.

В периода от 11 до 25 януари 2019 г. Ви каним да гласувате за „СПОРТИСТ – ЛЮБИМЕЦ НА ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН“ в категориите „Индивидуални постижения“ и „Отборен спорт“. Гласувайте за своя любимец в официалната страница на Община Елин Пелин в албумите към събитието – Спортист на годината“ на Oбщина Елин Пелин за 2018 година.

Финалното класиране ще бъде отчетено на 25.01.2018 г. в 13:00 ч. Всички гласове, получени след крайния срок няма да се зачитат. 

На 31.01.2019 г. (четвъртък) от 16:00 ч. на специална церемония в Ритуалната зала на Община Елин Пелин кметът на общината – Ивайло Симеонов, ще връчи награди на избраните спортисти в ежегодната спортна класация за трета поредна година.
На събитието ще бъдат обявени и отличени състезателите в двете категории: Индивидуални постижения и Отборен спорт, като заедно с това ще бъдат наградени и определените чрез гласуването на публиката любими спортисти. Заповядайте на награждаването!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4