Славия взе Томбак и Преслав (СНИМКИ)

Славия взе Томбак и Преслав (СНИМКИ)

Славия започва подготовката си за пролетния полусезон в Първа лига  с две нови попълнения. Това са Преслав Петров и Ертан Томбак, които бяха представени официално днес на първата тренировка на “белите”.

Томбак дойде в Славия, след като разтрогна договора си с Черно море. Той тренираше с тима на Златомир Загорчич през ноември и декември. От днес официално ще стане част от “белите”. Странното е, че талантът се раздели с родния си Черно море с мотива, че “прекратява кариерата си и се отдава на учене.”
Явно Томбак е целял с този си ход да финтира “моряците” и да си тръгне от клуба без проблеми.

Преслав Петров пък разтрогна с Дунав през декември и също пристига на “Овча купел” като свободен агент.

“Очаквам по-добри резултати. В някои мачове показахме добра игра. Тогава и спечелихме нашите точки. Ще опитаме да спечелим всеки мач до края. Ако нашите футболисти променят манталитета си, ще успеят. От школата ще имаме нови попълнения. Трябваше двама юноши на дойдат в Турция, но за съжаление единият е контузен. Имаме млади футболисти и със сигурност ще разчитаме на тях. Целта ни е бараж за Европа. Ако намерим силен чужденец, съм съгласен да го привлечем, но предпочитам българските футболисти, коментира старши треньорът на “белите” Златомир Загорчич.

– Щом Галин Иванов е тук, се надяваме да остане. Имам нужда от него. Иска ми се да иде в чужбина и да заработи някой лев. Имаме готов негов заместник, но той ще бъде изненада за всички. Искам да вземем повече българи.

За Стериакис също има вариант да отиде в чужбина.”

Милен ДИМИТРОВ
Снимки: Тодор МИЛАНОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4