Полицаи от Второ РУ заловиха крадец

Полицаи от Второ РУ заловиха крадец

За броени дни служители на Второ РУ разкриха извършител на взломна кражба. На 26 декември жителка на столичния квартал „Надежда“ съобщила във Второ РУ, че от дома й е извършена кражба. При огледа на място  е установено, че в апартамента е проникнато чрез взлом на прозореца на балконската врата, а от там, по данни на тъжителката, били отнети лаптоп, фотоапарат, видеокамера и скъп часовник. В резултат на предприетите оперативно- издирвателни действия е установен и задържан извършителят – 19- годишен, криминално проявен младеж, от София.  Част от откраднатите вещи са намерени и иззети. След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура,  задържаният е привлечен като обвиняем по чл. 195 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Криминалисти на Второ РУ работят по изясняването на сигнал, подаден рано тази сутрин. Според жалбоподателя от дома му в центъра на столицата са откраднати вещи, сред които и картини на български художници. По случая е образувано досъдебно производство.

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4