Ето кога се подновява сезонът в столичната АОГ

Ето кога се подновява сезонът в столичната АОГ

Стартът на пролетния полусезон в столичните АОГ – Север и Юг най-вероятно ще бъде даден на 2 март 2019 г. (събота). Това научи “Витоша нюз”.

Такава е идеята на ръководството на Зоналният съвет на БФС – София. Стига разбира се и атмосферните условия да позволят. Като резервна дата за началото на мачовете се очертава 10 март.  Не са предвидени междинни кръгове. Първенството трябва по план да приключи до 2 юни.

Снегът и лошите метеорологични условия преди година и 2 месеца станаха причина за отлагане на целия 22-и кръг в Югозападната Трета лига и на кръговете в АОГ.

Терените на тимовете от четвъртия ешелон бяха покрити със сняг и кал, което направи невъзможно провеждането на футболните срещи.

Дано сега отново зимата не изиграе лоша шега на футбола.

Както вече писахме, пролетният полусезон в Трета лига ще стартира с мачовете от 18-ия кръг на 23 февруари 2019 г. Полусезонът ще завърши на 1 юни със срещите от последния 34-ти кръг.

Предвидени са и два междинни кръга. Първият ще се играе на 20 март, а вторият  – на 10 април.

Ясни са вече и датите на баражите за попълване на групата. Решителните квалификации ще се състоят на 5 и 8 юни.

ЗС на БФС – София до няколко дни ще обяви официално датите за мачовете от първенството.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4