Световрачене посрещна 2019-а с мач Женени-Ергени (СНИМКИ)

Световрачене посрещна 2019-а с мач Женени-Ергени (СНИМКИ)

За пореден път софийското село Световрачене посрещна новата година по традиция с футболен мач. Един срещу друг се изправиха отборите на женените и ергените. Сега ликуваха “бракуваните” мъже и то повече от убедително – с 8:3. Може би и прекалено разпалането посрещане на ЧНГ беше повлияло на кондиционната форма на младежите, но те отстъпиха инициатива и заслужено паднаха от по-опитния съперник.

Кирил Кирилов откри резултата за “Женените”, но после братя Костови докараха нещата до пълен обрат. Мартин изравни, а Злати се разписа за 1:2. Отново той (от пролетта ще играе вече за Левски Чепинци, след като доскоро защитаваше цветовете на Кремиковци – б.а.) вкара за 1:3 и докара до прединфарктно състояние емоционалната агитка на “бракуваните”.

Тогава на сцената се появи атрактивният Боби Палев, който набързо наниза хеттрик и обърна изхода на мача – 4:3. Това вече дойде като леден душ за “Ергените”, от който не те можаха да се възстановят до последния съдийски сигнал на отлично ръководилия срещата Дени Младенов.
Край страничната линия пък авторитетно му помагаше легендата на новоискърския футбол Младен Трайков.

Зрителите станаха свидетели и на още един хеттрик. Негов автор стана Георги Георгиев, който направи разликата отчайваща за младоците – 7:3. Последната дума принадлежеше пак на Кирчо Кирилов, който фиксира крайното 8:3.

За “Ергените” остана утешението да обещаят кървав реванш догодина…И да утешат мъката си от загубата с горещи напитки до цвъртящата скара край терена.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4