Ясна е програмата за Нова година на пл. “Княз Александър I Батенберг”с Обичайните заподозрени

Рут Колева, Орлин Павлов, Мариана Попова, Стефан Вълдробрев и Обичайните заподозрени ще забавляват столичани в новогодишната нощ

Столична община обяви участниците в новогодишната програма на площад “Пл. “Княз Александър I Батенберг”. Софийският духов оркестър, фолклорен ансамбъл “Седеф”, Орлин Павлов, Бо Бо, Мариана Попова, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Петя Колева и Стефан Вучев – солисти на балет “Арабеск” са само част от традиционната новогодишна програма. Шоуто ще водят лицата на БНТ Стефан Щерев и Мария Андонова от предаването “100% будни”.

Изявени хора на изкуството и спорта – Соня Йончева, Владо Николов, Петър Стойчев, Тереза Маринова, Георги Господинов, Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Илияна Раева и други ще отправят пожелания към българите във видеообръщения. 

Йорданка Фандъкова благодари на участниците за това, че са приели поканата на Столична община и ще бъдат част от най-голямото празнично музикално събитие в България. Кметът благодари и на изявените творци и спортисти за включването им в празничната програма с видеообръщение. 

“Вашият пример е изключително важен и зареждащ за всички нас. Вашата роля е изключително важна за живота на града”, заяви Фандъкова.

Традиционният концерт се организира от Столична община и ще се проведе на площад “Княз Александър I”. Концертът ще бъде излъчен от БНТ и ще достигне до сънародниците ни в цял свят.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4