Тигрите не се явиха във Владая, Железница ще зимува на върха на Юг (РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ)

Тигрите не се явиха във Владая, Железница ще зимува на върха на Юг (РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ)

Очакваното с огромен интерес дерби на Южната АОГ на столицата…всъщност не се състоя. Гранит (Владая) сега ще спечели служебно мача от 11-ия кръг на първенството срещу Витоша (Бистрица) II с 3:0.

Съдиите Ивайло Ненков, Димитър Добромиров и Юлиан Тодоров, както и делегатът Тодор Велков, както и стотина зрители по трибуните очакваха гостите, но те така и не се появиха.

Според запознати основна причина за неявяването на Тигрите са служебни ангажименти на по-голямата част от отбора и участие в турнир по минифутбол. Паметливи пък припомниха, че по същия начин тимът на Витоша не се яви за гостуването си на Левски – Раковски през миналия сезон. С този служебен успех момчетата на играещия президент Станислав Ангелов – Пелето си осигуриха първото място в крайното класиране и играха в мача за определяне на столичния първенец срещу Надежда (Доброславци), в който отстъпиха с 0:2.

Железница ще зимува на първата позиция на Юг, след като разби Люлин с 5:2 като гост. С дубъл за успеха на лидера се отличиха Александър Кюркчиев и Ангел Кюмюрджиев. Веднъж се разписа и Димитър Шаламанов. Таранът е сред водещите голмайстори в дивизия с 12 попадения. Шаламанов изостава от водача при стрелците Анатоли Тодоров (Гранит Владая), който е с 15.

Невероятно голово шоу се получи в Герман, където Урвич (Панчарево) и новакът ФК 13 завършиха при рядко срещаното 5:5.

Ето и ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ:
Гранит (Владая) – Витоша (Бистрица) 3:0 (служебно)
Урвич (Панчарево) – ФК 13 5:5
Академик – Младост 2015 4:1
Обеля – Урвич (Долни Пасарел) 3:1
Люлин – Железница 2:5
Орловец (Кокаляне) – Спарта 4:0

Класиране


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4