Ветеран от Войнеговци и Пелето са Играчи на кръга (ВИЖТЕ ВСИЧКИ НОМИНАЦИИ)

Ветеран от Войнеговци и Пелето са Играчи на кръга (ВИЖТЕ ВСИЧКИ НОМИНАЦИИ)

Предлагаме на вашето внимание поредните номинации за класацията “Играч №1 на сезона”. Както е известно, медийната платформа YouSofia, която включва видеопортала yousofia.bg, Агенция “Витоша нюз” и в. “Софийски вестник”, ще дава пълна информация и статистика за двубоите в столичната АОГ – Север и Юг, както и тези в ОГ – Запад и Изток от тази есен. В края на първенството YouSofia ще връчи купата за голмайстор на най-добрия стрелец, ще бъде избран и Играч №1 на сезона.

За тази цел стартирахме Класация за определяне на най-добрите футболисти в Северната и Южната столична група.

Стефан Павлов (Въстаник Войнеговци) и Станислав Ангелов (Люлин) са нашият избор за Играчи на седмицата, съответно в Северната и Южната група.
Нападателят заби 4 гола за успеха на своя тим над аутсайдера Банкя с 6:0. Павлов (роден 1975 г.) е юноша на Левски – Раковски, премина след това през тимовете на Витоша (Бистрица), Нови Искър, Люлин и Урвич (Долни Пасарел). Поигра и минифутбол и футзал в силния отбор на “Телеграф”.

Станислав Ангелов пък изобщо не се нуждае от представяне. Пелето с огромната си класа и опит буквално влачи амбициозния Люлин към челните места на таблицата. С фамозните си отигравания бившият национал е истински пример за доста по-младите си съотборници.

Номинирани футболисти за класацията 

АОГ – СЕВЕР
Стефан Павлов (Въстаник Войнеговци)
Калоян Караджинов (Спартак Подгумер)
Кони- Калоян Великов (Мрамор)
Антон Василев (Левски Чепинци)
Младен Стоев (Локомотив 2016)

АОГ – ЮГ
IХ кръг
Димитър Шаламанов (Железница)
Валентин Ванов (Люлин)
Станислав Ангелов (Люлин)
Венцислав Стойков (Орловец Кокаляне)
Теодор Тодоров (Гранит Владая)
Йоан Пенков (Академик)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4