Бившето Локо БДЖ заслужава да продължи

Бившето Локо БДЖ заслужава да продължи
Преди две години беше създаден един отбор на Железниците и автоматично получи името ЛОКО БДЖ. В него бяха селектирани аматьори, които работят в БДЖ… Набързо се създаде боеспособен отбор, който започна да побеждава наред и да показва хубава игра! Треньор на Локо БДЖ е бившият футболист с локомотивско сърце Юли Петков!!! Който го познава отблизо, знае колко отдаден на професията си е Юли, който успява да съчетае задълженията си и към Локо (София) набор 2003.

Като на майтап още при първото си участие в АОГ Локо БДЖ за малко не влезе във “В” група. И достигането до бараж за влизане е един успех с който малко отбори могат да се похвалят…. Тази година отбора е с ново име като не е под шапката на Българските Държавни Железници и вече се казва Локомотив 2016… Настъпиха и доста промени в състава като някои от опитните футболисти напуснаха и дойдоха млади момчета от школата на Локо (София)…

Момчета, които по една или друга причина са били пренебрегнати да не кажем дори прокудени от своя роден клуб. Така както Кайо Караджинов беше изхвърлен като юноша… За да дойде мига в който на 27 години, след обикалянето по селата се завърна с гръм и трясък в професионалния футбол!!!

Дано и тези момчета имат шанса и късмета на Караджинов и да бъдат забелязани на по-високо футболно ниво…. Колектива и приятелската атмосфера, която цари в този Локомотив е разковничето за успеха! Лидер на отбора е шампиона с юношите на Локомотив Маджо Стоев и опитните Александър Христов, Божидар Карамфилов, централният защитник Наско, вратаря Геро и доста млади надежди… Александър Масларски, Крис Наков, Мартин Маринов, племенника на легендата Сашо Бончев Антонио Стойков и други….

Бившето вече Локо БДЖ заслужава да продължи заради тези момчета, които обичат играта и имат развитие във футбола дори и от А окръжна…. Защото футбола е за хората, а тези момчета се забавляват и радват своите фенове….

Красимир МИТОВ

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4