Джони Талисмана: Обичам Локо, но Септември ще бие за Купата

Джони Талисмана: Обичам Локо, но Септември ще бие за Купата

Локомотив (София) посреща Септември (София) в един от най-интересните сблъсъци от осминафиналите в турнира за Купата на България. Мачът (сряда, 14:00 часа) е със специално значение за един човек от щаба на гостите.

Легендарният домакин и бивш талисман на Локомотив (Сф) Георги Александров напусна любимия клуб през септември 2015 г. Това се случи след 20-годишна вярна служба. От тогава досега Джони вече е на работа в Септември. Той отговаря за мъжкия тим, който се подвизава в Югозападната “В” група, ще помага и на юношите старша възраст в школата от Драгалевци. С него разговаряме в навечерието на мача в “Надежда” за Купата на България.

-Джони, как се чувстваш преди този мач? По-специален ли е той за теб?
Разбира се, че тази среща е с по-специално значение за мен. Все пак в Локомотив преминаха най-хубавите години от живота и кариерата ми. Безброй приятни спомени…много приятелства и щастливи моменти…
-Още ли си обиден на някого в “Надежда”?
е, не се чувствам обиден на когото и да било. Все пак този клуб е в сърцето ми. Обичам го много. Използвам случая чрез вашата уважавана медия да пожелая на собственика на Локото господин Иван Василев и на господин Валентин Николов да направят всичко възможно да успеят да върнат славата на Локомотив (София). Славен клуб, който е един от най-големите в България. Дал е на нашия футбол десетки големи фигури, няма да ги изреждам всичките. Мястото на Локото е в Първа лига.
-В какво състояние се намира Септември в момента?
 игрово отношение сме добре, но точките липсват. Това ни тежи на всички в клуба. Иначе Септември разполага с перфектна база, отлични футболисти и треньорски щаб. Сигурен съм, че скоро слънце ще изгрее и на нашата улица, както се казва и ще се измъкнем от кризата.
-Какво е мнението ти за настоящия тим на Локото?
-Имам наблюдения върху бившия ми тим. Добре вървят засега. Дано накрая на сезона са сред кандидатите за промоция в Първа лига. Пожелавам им го от сърце. Имат сили да го постигнат.
-Кои са най-добрите ти приятели сега в клуба?
-О, много са.  Освен моят учител в занаята бате Тони Клайн, мога да посоча още Влади Романов, Дани Васев, Марио Петков, Емо Виячки, Боби Хазуров, малкият Вальо Николов…
-Септември ще преследва ли спечелване добро представяне за Купата или основно ще се опитате да се спасите от изпадане във Втора лига?
Разбира се, че Септември ще преследва спечелване на купата на България. Няма да изпаднем! 
-Прогнозата ти за мача…
-Мисля, че Септември ще бие… Искам да пожелая на всички фенове на Локомотив (София) да поткрепят своя любим отбор в този изключително труден момент. Играчите и треньорите имат нужда от вашата помощ. Дано вече повече са само радостите. И да не забравяме, че “от тук до Мароко само 🚂 ЛОКО🚂!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4