Скандал! Гонят без основание Пресклуб „България“ от стадион „В. Левски“

Скандал! Гонят без основание Пресклуб „България“ от стадион „В. Левски“

За скандално решение на НСБ ЕАД алармираха от Пресклуб “България.” Екипът на “Витоша нюз” се солидаризира с мнението на колегите и настоява за справедливо разрешение на случая.

Ето какво написаха от Пресклуб “България”:

На 18.10. 2018 г. (четвъртък) около 17 ч. в Пресклуб „България“ бе донесено писмено предизвестие с едномесечен срок за преждевременно прекратяване на 3-годишния договор за наем, сключен с НСБ ЕАД след спечелен търг само преди 7 месеца. Присъдата е подписана от изпълнителния директор на търговското дружество Пламен Манолов. Мотив няма. Нарушение от наша страна също няма – нямаме и стотинка задължение, нито закъснение с плащането на наема от 3000 (три хиляди) лв месечно (без включени консумативи и без включен данък смет в размер на 100 лв месечно), въпреки че увеличението е с 30 на сто спрямо предходния 3-годишен период.

Опитът за диалог от наша страна бе осуетен – среща ни беше отказана. При случайно разминаване на входа г-н Манолов отсече, че няма какво да обяснява – има клауза за едномесечно предизвестие и съвестта му е чиста. Имало идеи за пространствено обновление.

След 20 години живот на стадион „В. Левски“ върху Пресклуб „България“ бе нанесен удар изневиделица. Въпреки това животът на Пресклуба няма да угасне. Макар и на друго място, работата ни за спорта ще продължи. Ще продължи без прекъсване. Искаме обаче да се обърнем към човека с ГОЛЯМО СЪРЦЕ за спорта:

Уважаеми г-н министър Кралев,
Винаги сме вярвали, че справедливостта не е мит и оценката за труда зависи от резултатите. Преди година 40 спортни федерации дадоха писмени препоръки за добрата ни работа, насочена към всички видове спорт, олимпийски и неолимпийски. Тогава отново бяхме нарочени за изгонване, но по друг параграф – изтекъл договор. Сега имаме редовен договор и сме изрядни изпълнители. В отношенията си винаги сме били коректни, съобразителни и прецизни към детайлите. Човешко е да се греши, но каквито и грешки да сме допускали, те никога не са били плод на умисъл или отрицателна емоция. Сега с едно предизвестие към нас е приложена незаслужена наказателна мярка. Тя може да бъде отменена. Вярваме във Вашата добра воля.

Екипът на Пресклуб „България“

Categories: Бизнес, Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4